OM OSS

VILKA ÄR VI OCH VAD ERBJUDER VI?

Vi jobbar med affärsutveckling inom restaurang och fokuserar på ämnen som vi är bäst på, det vill säga, sådant som ökar intäkter och lönsamhet. Vi utbildar din organisations chefer för att de ska kunna leda sina team mot succé.

Vårt mål är att du som restaurangägare ska kunna luta dig tillbaka med en försäkran om att dina chefer och din personal vet exakt vad restaurangens mål är och vad deras uppgift är för att ni tillsammans ska nå dit.

Vad erbjuder vi?

Ledarskap: Ett gott ledarskap är grunden för att all verksamhet ska fungera och att alla som jobbar tillsammans ska må bra. Vi utbildar dina chefer i hållbart ledarskap.

Service: Vad är service? Hur kan god service hjälpa dig optimera din försäljning?

Affärsplan: För att veta kunna leda väl måste man ha en plan som visar vart man ska. Då är det enkelt att prioritera och skapa förutsättningar att nå de mål man har satt upp.  Vi hjälper dig eller dina chefer att ta fram detta.

Prisoptimering: Optimera din meny och prissättning för max intjäning.

Marknadsföring: Effektiva kampanjer, driva trafik, öka snittnotan, merförsäljningstekniker e t c.

Nya intäktskällor: Anpassa din verksamhet till nya omständigheter; missa inga nya intäktsmöjligheter.

Vi båda tror på och brinner för utveckling av människors potential. Vi vet hur viktigt det är att cheferna i din organisation är uppdaterade och välutbildade så att de i sin tur kan leda och coacha personalen i din organisation till toppresultat.

VILKA ÄR VI?

jenny-sandstrom_expertise

”Jag brinner för att hjälpa restaurangägare genom struktur, kunskap och glädje. Och vill ta bort lite av den stress som omger yrket och istället skapa fokus och harmoni genom att sprida kunskap om vilka mekaniker man kan använda för att sälja mer, tjäna mer, fokusera på rätt saker och må bättre.”

De senaste 9 åren har jag jobbat som Key Account Manager på Carlsberg och haft de stora restaurangkedjorna med enheter både i Sverige och i andra länder som kunder. Innan dess var jag Trade Marketing Manager och en kort tid Brand Manager på samma företag. Innan dess jobbade jag som Produktchef och Marknadschef i vinbranschen i Sverige och Norge. Och ytterligare innan dess jobbade jag med content och då bland annat mot Vinguiden.com där jag intervjuade många i restaurangbranschen.

Sammanlagt har jag över 15 års erfarenhet från arbete mot restaurangbranschen och arbete med alkoholhaltiga drycker. Och 24 årserfarenhet av arbete med försäljning och marknadsföring.

Läs mer om Jenny


kenny-engelbrektsson_expertise

”Jag älskar tempot och gemenskapen inom restaurang. Att driva krog är både enkelt och komplext på samma gång, det är mycket som händer och dagliga beslut som ska fattas och som påverkar verksamheten direkt. Att planera, jobba strukturerat och ha framförhållning är A och O men det allra viktigaste och grunden till en framgångsrik verksamhet är att vi mår bra som människor, som ledare och som arbetslag.”

Restaurang har alltid varit en stor del av mitt liv. På min pappas krog fick jag tidigt en inblick i hur en restaurang fungerar när jag ”hjälpte” kockarna i köket. Att välja inriktning på gymnasiet var inget svårt val för mig, det blev Ester Mosessons restaurangskola i Göteborg. Efter diverse arbete både till sjöss och på olika krogar i Göteborg så började jag jobba på den allra första O’Learys restaurangen 1989. Jag jobbade både i köket och i matsalen och efter bara några år blev jag restaurangchef. 

Drivet och längtan till att äga en egen restaurang gjorde att jag tillsammans med två andra killar köpte O’Learys i Göteborg. Under alla år som driftsansvarig ägare har jag lärt mig hur viktigt det är att kunna växla mellan att gå in i minsta lilla detalj och att kunna se och ha fullständig koll på hela affärsprocessen.

Läs mer om Kenny