Inga idéer på hur man kan ställa om sin försäljning så att den funkar i Coronatider? Inspireras av kreativa kollegor i branschen och ta efter goda initiativ:
Skapa ditt eget välgörenhetsprojekt och låt företag eller privatpersoner bjussa vården på lunch, fika eller annat:
https://www.localfoodmission.se/omprojektet
Dra ihop en ”Jobba hemifrån kasse”:
http://pontusfrithiof.com/wp-content/uploads/2020/03/Menyer-Pontus-.pdf
Eller varför inte en ”Helgkasse”?
http://pontusfrithiof.com/pocketbypontus-pa-lidingo/
Öka försäljningen i Coronatider (och efter) med presentkort:
https://destinationspasset.se/
Anpassa ditt bordsbokningssystem så att det istället blir ett take away-bokningssystem:
https://cloud.caspeco.se/public/webBooking?system=se_dubdub3&unitId=13
Starta egen hemkörning:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/kreativa-losningar-i-restaurangbranschen-efter-corona
Gå med i Call for Action och låt företag betala för att skänka luncher till vårdpersonal:
https://restauranglabbet.se/
Jenny Sandström